Vores historie

EDB Kompagniet blev stiftet i Odense i1994. Firmaets stiftere John og Marianne Stefansen startede i et lille lejet lokale i Lahnsgade i Odense. Forretningsideen var fra starten at sælge kvalitets computere til private og virksomheder. Der gik i midlertid ikke lang tid før pladsen blev for trang i det lejede lokale, og EDB Kompagniet flyttede til nye lokaler i Nørregade.

Nye lokaler i den gamle smedje

I gamle dage var det her, man fik skoet sine heste og smedet sit værktøj, så det var en stor udfordring at ændre lokalerne til at skulle huse en højteknologisk IT-virksomhed. Der blev kørt flere læs jern, hestesko og smedjeudstyr væk. Charmen i den gamle smedje blev naturligvis bevaret, så hestesko og gammelt smedjeudstyr pryder stadig lokalerne og de stolte håndværker traditioner bliver æret på værkstedet. Den gamle forhammer bliver stadig brugt, når der er en server der driller!

EDB Kompagniet oplevede en stadig success og i 1995 blev firmaet udvidet med en ny moderne tilbygning, samt overtagelse af nabobutikken guldsmed Mazanti. Der var nu 11 ansatte og virksomheden havde stadig vokseværk.

Nye tider

1996 var året hvor EDB Kompagniet blev autoriseret Concorde- og Navision forhandler. Fokus blev væsentlig mere erhvervsrettet. Idag 8 år efter supporterer EDB Kompagniet over 300 ERP løsninger. Der blev ansat flere netværk specialister og det blev firmapolitik at firmaets systemkonsulenter skulle være uddannet i ”mere” end IT. De skulle nu også have en relevant uddannelse, der passede til deres fagområder. Således er eksempelvis en ERP konsulent uddannet som både revisor og IT systemkonsulent.